Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στα μέσα Ιανουαρίου η Beta για το Tom Clancy’s The Division.Για PC, PS4 και Xbox One.VIDEO


Οι ημερομηνίες έναρξης της επερχόμενη Beta φάση για το Tom Clancy’s The Division γνωστοποιήθηκαν σήμερα, με μια σχετική ενημέρωση στον επίσημο λογαριασμό για το παιχνίδι στο Twitter. Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν πρώτοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο, στις 28 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσουν οι κάτοχοι PC και PS4 στις 29 Ιανουαρίου. Η δοκιμαστική περίοδος για το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου, ενώ εγγυημένη πρόσβαση σε αυτή θα έχουν όσοι προβούν σε προπαραγγελία του τίτλου. Εναλλακτικοί τρόποι πρόσβασης στην Beta για το Tom Clancy's The Division αποτελούν η ενεργοποίηση σχετικού κωδικού και η ένταξη στην λίστα αναμονής.
Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τις Massive, Reflections και Red Storm Entertainment της Ubisoft, με χρήση της Snowdrop Engine μηχανής γραφικών, ενώ ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οι κύκλοι ημέρας-νύχτας, ο δυναμικός καιρός και το απρόσκοπτο online multiplayer gameplay, σε έναν ανοικτό κόσμο για εξερεύνηση. Η ιστορία του τίτλου λαμβάνει χώρα στην πόλη της Νέας Υόρκης, όταν σε μια Black Friday, μια καταστροφική πανδημία εξαπλώνεται στην πόλη και ως συνέπεια αυτής, οι βασικές υπηρεσίες καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη, με την κοινωνία να καταπίπτει στο χάος, οδηγούμενη από την έλλειψη νερού και τροφής.
Έτσι, με τα γεγονότα αυτά να λαμβάνουν χώρα, μια αυτόνομη μονάδα τακτικών πρακτόρων, με ονομασία The Division ενεργοποιείται, ενώ διατηρώντας φαινομενικά συνηθισμένες ζωές ανάμεσα στον κόσμο, οι πράκτορες είναι εκπαιδευμένοι να λειτουργούν ανεξάρτητα, προκειμένου να σώσουν την κοινωνία. Την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο ενός πράκτορα της συγκεκριμένης μονάδας, στο νέο RPG της Ubisoft, θα έχουν οι παίκτες σε όλο τον κόσμο την ερχόμενη άνοιξη, αφού το Tom Clancy's The Division αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 8 Μαρτίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου